Het 4-fasen Online D.A.R.M Programma

In 4 stappen naar een optimale darmwerkingHet 4-fasen Online D.A.R.M Programma

Corinne S.

Ja! Buikpijn en loze aandrang zijn bijna weg. Ook de jeuk door teveel histamine is zo goed als weg. Ik kan al meer eten vergeleken met het begin, zoals kaas, brood en eieren.

Dewi C.

Ja, meteen! Met het dieet was mijn buik opeens weer plat in plaats van volledig opgeblazen. Ook waren de klachten tijdens de tweede week van het dieet al bijna volledig weg. Nu bezig met opbouwen!

Natasja S.

Ja, zeker! Ik had grote ontstekingen op mijn rug, maar die zijn nu weg! En mijn huid voelt heerlijk zacht! Mijn psoriasis is een stuk minder. En mijn buikpijn is ook al een stuk minder alhoewel ik wel merk dat ik nog steeds niet tegen bepaalde voedingsmiddelen kan die ik wel in het D.A.R.M Programma mag gebruiken. En ik heb veel meer energie!!

Joke N.

Betere en nu bijna dagelijkse ontlasting, in plaats van met moeite eens in de 3-4 dagen naar de wc. Niet meer zo opgeblazen, in ieder geval niet meer zo langdurig. Ik doe het programma samen met mijn man. Met name omdat zijn klachten veel extremer en al veel langer bestaand zijn. O.a. veroorzaakt door chronische Lyme.